Streamer serpentin - Serpentine streamer

Daripada Wikipedia, Ensiklopedia Percuma

Pin
Send
Share
Send

Serpentin pelbagai warna

A streamer serpentin adalah sejenis aksesori parti terbuat dari sehelai kertas panjang, digulung dengan gulungan. Apabila dilemparkan ke udara, mereka membuat serpentin yang indah, dan gerakan mereka melalui udara sangat menyenangkan dan membantu dalam keceriaan pesta. Pita serpentin juga dapat digunakan sebagai hiasan pesta, biasanya digantung dari langit-langit di seberang ruangan, kerana bentuk serpentin yang menarik secara visual.

Streamer serpentine boleh digunakan sebagai nikmat pesta.

Streamer serpentin biasanya terdapat dalam gulungan yang mengandungi pelbagai jalur. Mereka mesti dipisahkan menjadi gulungan yang lebih kecil sebelum digunakan.

Penggunaan

Teknik yang paling asas menggunakan pita pesta adalah dengan mengambil pita dan mengeluarkannya dari gulungan. Teknik yang kurang dikenali ialah meniup ke dalam gulungan, menjadikan pita mengalir keluar pada arus udara. Anda juga boleh memotong gulungan dan menggunakan kepingan yang dihasilkan sebagai konfeti.

Terdapat senjata streamer pihak yang membantu menyebarkan streamer parti.[1]

Alternatif

Beberapa item boleh melakukan fungsi yang serupa. Sebagai aksesori pesta, confetti dan tali bodoh boleh digunakan. Sebagai hiasan, a garfu boleh digunakan.

Rujukan

  1. ^ Rowett, Tim. "Kata Tim ... Tetaplah Kali Terakhir!". Diperoleh 21 Jun 2015. Tarik pencetus dan ... woo! Itu bagus - sedikit streamer keluar.

Pin
Send
Share
Send