Misteri Lukisan Serangan 11 September

| August 12, 2012

Melayukini.net – Misteri Lukisan Serangan 11 September | Sebut sahaja tragedi 11 september, semua orang akan membayangkan saat WTC di Amerika Syarikat dirempuh oleh kapal terbang. Tarikh keramat 11 september ini jugalah yang sentiasa akan dikenang warga Amerika di sana. Sejak dari peristiwa tersebut, semuanya saling menuding jari bagi melihat siapakah yang bertanggungjawab serangan ini. Akhirnya Islam juga dituduh sebagai pengganas dan ini menyebabkan kemarahan umat Islam di dunia. Pada masa yang sama, satu lukisan berusia puluhan tahun yang seolah meramalkan kejadian itu akan berlaku telah di jumpai.

Tempat lukisan ini dipamerkan

Lukisan kapur yang menggambarkan seorang budak perempuan yang sedih sambil di sisinya di lukis gambar 2 menara,kapal terbang dan api yg marak, di percayai juga lukisan ni telah di hasilkan 10 tahun sebelum kejadian itu berlaku.

Siapakah pelukisnya?

Beliau ialah Willie Gardner,bagaimanapun telah meninggal dunia dan tak dapat di pastikan kesahihannya. Lukisan tersebut telah bertahun-tahun lamanya di gantung di unit pendidikan di Stirlingshire.

Melayukini.net - Memang banyak kajian telah dilakukan, dan ada yang mengutarakan pendapat seolah-olah serangan kapal terbang terhadap WTC adalah satu bentuk konspirasi. Konspirasi yang dimaksudkan di sini adalah mahu memburukkan nama Islam dan supaya Islam dipandang sebagai seorang pengganas.

P.S. I – Pelik! Muzium Bawah Laut di Cancun.
P.S. II – 10 Kubur Terpelik Di Dunia. Seram!
P.S. III – Saintis Menjumpai Kehidupan di Planet Marikh?

Sumber: Woot Media | Koleksi Berita Informasi Melayukini.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Fakta dan Informasi

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. cacimaki says:

    bende boleh buat..pkai otak skit lhaa…

  2. syazwan says:

    Benda dah kebetulan. Takda makna misteri sangat.