Nazmi Faiz Menandatangani Kontrak Dengan Beira Mar (Video)

| May 22, 2012

Melayukini.net – Nazmi Faiz Menandatangani Kontrak Dengan Beira Mar | Sebelum ini Melayukini.net ada menyiarkan mengenai Nazmi Faiz yang sedang menjalani ujian latihan kelab bahagian satu Portugal, SC Beira Mar (LINK). Kini satu berita gembira buat Nazmi Mansor dan rakyat Malaysia, ujian yang dilaluinya telah membuahkan hasil apabila menerima tawaran untuk menyertai kelab tersebut. Nazmi Faiz Mansor telah menandatangani kontrak 3 tahun dengan kelab yang bermain di  Portugal top division league, Primeira Liga.

Pada akhir tahun lepas, Safee Sali berjaya menjadi jutawan bola sepak pertama negara apabila menandatangani kontrak 2 tahun yang lumayan dengan Pelita Jaya.

Facebook rasmi dan twitter rasmi milik kelab S. C. Beira-Mar ini mengesahkan perkara ini. Pada asalnya, kelab S.C Beira-Mar memilih 6 pemain untuk menghadapi trial ini tetapi hanya 3 pemain yang terpilih termasuk Nazmi.

Ini merupakan batu loncatan untuk Nazmi untuk maju lebih jauh. Saya merasakan bahawa Nazmi Faiz Mansor akan bermain reserve league terlebih dahulu sebelum secara perlahan diserapkan ke dalam skuad utama kelab tersebut pada musim yang kedua.

Melayukini.net - Kalau dahulu, kita ada Fadzli Shaari, Akmal Rizal Rakhli dan juga Khalid Jamlus yang pernah bermain di liga Perancis. Kini diharapkan pula kepada Nazmi Faiz Mansor agar terus berusaha bermain di Eropah. Selamat Maju Jaya Nazmi! Jom layan video gol Nazmi masa lawan Bahrain di atas ini.

Lagi Cerita Mengenai Nazmi Faiz Mansor :

I - Ulasan Nazmi Faiz Tentang Gosip Dengan Neelofa (Suspen!)

II- Gol Terbaik Dunia November 2011 – Gol Nazmi Rank Ke-7 (Mengancam!)

III – Betul ke Nazmi Faiz Bercinta Mesra Dengan Neelofa?

P.S. I – 5 Tempat Paling Best di Malaysia
P.S. II – 8 Makanan Paling Menarik di UK
P.S. III – Perkahwinan Dengan Penguin di Langkawi. Biar betul???!

Sumber: Azim | Layari Berita Tempatan Informasi Malaysia Kini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Sukan, Tempatan

About the Author ()

Comments are closed.