Gempar! Hantu Tanpa Kepala Di Masjid

| May 15, 2012
 

Melayukini.net – Gempar! Hantu Tanpa Kepala Di Masjid | Gambar hantu tanpa kepala yang diambil di sebuah masjid ini bukanlah gambar hasil dari kerja fotoshop atau diedit tetapi ianya memang asli. Jadi tak payahlah kata gambar hantu tanpa kepala ni tipu ye. Inilah fenomena misteri yang berlaku bukan sahaja di sesebuah masjid, tetapi telah berlaku hampir seluruh masjid di seluruh Malaysia. Yang peliknya lagi, kejadian hantu tanpa kepala hanya boleh dilihat pada Hari Jumaat. Umat Islam berjantina lelaki mesti sangat biasa dengan kejadian manusia tanpa kepala ini tetapi tidak kepada kaum wanita. Nak tengok? Jom lihat gambar hantu tanpa kepala di bawah ini.


Ini merupakan satu kejadian yang selalu berlaku di masjid-masjid ketika khatib sedang membacakan khutbah Jumaat. Sepatutnya jemaah kena dengar dengan mata yang celik dan hati yang terbuka, tetapi ini jadinya. Salah siapa agaknya? Jangan lah kita menuding jari, bersama lah kita berusaha, dari pihak masjid dan juga juga jemaah solat Jumaat supaya kejadian atau fenomena manusia tanpa kepala ini dapat dihindarkan di masa hadapan. Amin. P/S: Admin pun kadang-kadang terlentuk gak masa khatib baca khutbah huhu…

P.S. I – 5 Air Terjun Paling Popular Di Dunia
P.S. II – 5 Penjara Paling Kejam di Dunia. Menakutkan!
P.S. III – Planet Marikh Mempunyai Tasik Ais Batu?

Sumber: Isuhangat.net via Edisikini | Layari Berita Pelik Informasi Malaysia Kini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian kata kunci paling popular:

  • hantu tanpa kepala
  • hantu tanpa kepala di masjid
  • foto hantu
  • Hantu tanpa kepala di masjid malaysia
  • cerita hantu tanpa kepala
  • cerpen hantu lucu
  • gambar kepala hantu
  • gambar ular aneh
 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Komedi, Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

"Bacalah dengan menyebut nama Tuhanmu yang menciptakan." (Surah Al-‘Alaq 96: 1)

Comments (27)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. syed azri says:

    ni barang aku dh biase nmpk mase khutubah jumaat..

  2. bantal bucuk says:

    2 bukan hantu la…org tgh tdo mmg la dy tunduk kpla dy….konon nyer letih sngt la….law hnatu mmg rmai la hantu yg g sembahyang jumaat…

  3. zealot says:

    haha..ayat last pn die da bgtau yg ni nk perli je sape2 yg tido mase khutbah..style la..trase gak ak pn..kekeke

  4. zealothunter says:

    haha..ayat last pn die da bgtau yg ni nk perli je sape2 yg tido mase khutbah..style la..trase gak ak pn..keke

  5. hamba says:

    bantal bucuk kau ni slow la . dia perli tu . hahah . terasa pulak aku .

  6. sampah says:

    photosohp noob

  7. Afzal says:

    sampai macam tu dia tunduk..hebat tol..haha

  8. zul says:

    time to sleep…………

  9. nasriq emotion says:

    erm… mne lar ad hantu… k0t2 0wg nie td0r k0t… sye dh biase dh jpe cam nie… slalu jpe…. mmg lar teng0k nie cam hantu… cube bayang.. klu kite ad dkt tu jgak.. mesti kite b0leh teng0k 0wg tu hantu atau tak… wallahualam…….

  10. PUTERI BATRISYA . says:

    kalau tu hantu….hantu nk sembahyang jumaat…hantu tidur je…jgn pecaya semua ni….

  11. shouxx says:

    Hahahaha! Siot.. Isu sensitip niiii.. kuikuikui

  12. ZAIBAGONG says:

    ALLAH NAK MENYEDARKAN KITA BILA ORG BACA KUTHBAH JGN LA KITA TIDO ATAU BERBUAL.

  13. heker says:

    orang tunduk la

  14. Wanz says:

    hahaha.. bise r2.. spe yg xdow mse dgr khutbah..

  15. Sulaiman says:

    Hantu takkan masuk masjid

  16. tomandarat says:

    ramai yg komen tanpa membaca isi berita sepenuhnya…ada yg kata photoshop…org tdo…gambar tipu…jgn pecaya…tipu…dan mcm2 lg..kesiannya… org2 camni lah yg selalu ditipu kerana hanya tgk tajuk dan gambar sahaja….dan org2 camni la yg selalu bawa berita x betul sbb xsuka usul periksa pastu nk komen je….selamat beramal…

  17. iena says:

    hahah.da byk kli tgk..kat kat masjid n surau tu..byk kepala hilang masa orng tgh bagi ceramah

  18. budak_baik says:

    hah,, nmpk sgt edit

  19. bangang says:

    apa ke cerdik sangat korang ni…photoshop la…apa la
    dia perli orang tido ja tu..ingat admin kayu sangat ke xtau beza orang tido dengan hantu..

    S.L.O.W.P.O.K.E!

  20. jeng363 says:

    hahaha….ni kira okay la…aritu saya otw blk rumah,,dalam 1 pagi saya ade nampak manusia tanpa kepala mcm ni kat tgh jln raya,bederau darah dibuatnya,,bwk slow2,rupe2nye org mabuk kepale pandang bwh….(T_T)

  21. menentangkata2dustaseorgblogger says:

    suka hati je kata jemaah yg hadir ke masjid sbg hantu…. menggelarkan seorg muslim yg hadir ke masjid dengan kata2 yg tak baik… apa punya blogger la awak ni….

  22. enta2... says:

    apasal hantu ada bayang ek?? confirm edit..

  23. aming says:

    hahah..mari sini plop kalu nk tgk mnde lain..:)

  24. wani sc says:

    kah kah kah..berkobar-kobar nak komen ni memasing sampai malas nak baca cerita sampai habis..kesiannn

  25. epulsamad says:

    agak la…brader tu tgh tdo la…hantu benda nyr… korng ni mmg dgn hantu xbolh dipisah kan ker??

  26. Ni tidur punya orang atau mungkin org yg menyesal..baru timbul kesedaran semasa khatib membaca khutbah..kalau dah bertaubat bagusla..tp kalau tido agak2 la…huhuhu

  27. ZeeReef Tgk Dari Jauh says:

    macamana dia buat….kpala hilang,badan masih tegak…klu trtdur/trlentok pun ofkoz nmpk leher or rmbut ckt2..ni tdur smpai patah leher nihh,hahhaa