8 Gambar Mayat Terbiar di Gunung Everest (Seram!)

| April 5, 2012

Melayukini.net – 8 Gambar Mayat Terbiar di Gunung Everest (Seram!) | Umum mengetahui yang Gunung Everest merupakan gunung yang paling tinggi di dunia. Disebabkan ketinggiannya itu dan kecantikan pemandangan di situ (Pelangi Indah di Gunung Everest (LINK)), ramai pendaki di seluruh dunia cuba untuk menawan puncaknya. Dalam aktiviti penawanan puncak Gunung Everest ini lah, ramai pendaki yang kecundang dan mayat mereka dibiarkan sahaja di sana kerana kesukaran untuk membawa mayat-mayat itu turun. Jom kita lihat gambar mayat-mayat yang terbiar tidak dituntut di Gunung Everest. Menyeramkan!









P.S. I – Mesej terakhir ayah kepada anak di Facebook. Sedih!
P.S. II – Siapa Raja Zainal Badri Kekasih Hati Felixia Yeap?
P.S. III – Menakjubkan!!! Saintis temui tasik ais batu gergasi di Planet Marikh. Jom tengok!

Sumber Gambar: Carigold | Layari Berita Informasi Melayu Kini Net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian kata kunci paling popular:

  • gambar seram dan menakutkan

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Fakta dan Informasi

About the Author ()

"Bacalah dengan menyebut nama Tuhanmu yang menciptakan." (Surah Al-‘Alaq 96: 1)

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Encik Ketam says:

    memang betul2 ‘die trying!’

  2. Tu la..pendaki Malaysia yg berjaya pun skrang ni ada masalah kesihatan..Bukan senang nak berjaya..

  3. xxx says:

    sebelum mendaki sudah cop kontrek mati

  4. ritz ruud ruud says:

    Syabas yg berjaya dan takziah pada yg kecundang pada yg Islam,tpi aku tertanya2,apa tujuan nya semua ini ye aku pasti mereka ni semua mempunyai matlamat tersendiri,tapi apakah berbaloi meletakkan nyawa sebagai cagaran

  5. anuar says:

    diorang mati sebab apa ?

  6. xxTra says:

    Diorang mati sebab – Nyawa melayang-…hee…

  7. Mati tu pasti. Kerana setiap yang bernyawa pasti mati, takut ke brani ke…MATI tetap datang… Perbanyakkanlah sedekah ke arah kebaikan itu yang kita boleh bawa bekal ke sana….