Luar Biasa! Membaca Al-Quran Dalam Keadaan Koma + Video

| March 29, 2012

Melayukini.net – Luar Biasa! Membaca Al-Quran Dalam Keadaan Koma | Remaja Jordan yang bertugas sebagai imam mengalami kecederaan dalam satu kemalangan, membaca Al-Quran Al-Karim dalam keadaan yang tidak sedarkan diri setelah keluar daripada bilik pembedahan. Subhanallah, apa jua kelakuan atau perkataan yang kita gerakkan semasa kita sedar diri, Allah SWT akan gerakkan secara automatik apabila kita dalam keadaan tidak sedar. Jangan lupa, lihat video Youtube di atas sebagai bukti.

Inilah maksud kata-kata Imam Al-Ghazali yang mengatakan ” apa sahaja perbuatan kita di dunia adalah gambaran perbuatan kita di alam Akhirat nanti “. Betapa malunya kita dihadapan Allah SWT apabila kita berkelakuan tidak senonoh dihadapan Allah SWT di Akhirat nanti.

Semoga Allah SWT memberi semangat kepada kita semua untuk melakukan ibadat dan menjauhkan kita semua daripada melakukan kejahatan, agar kita berkelakuan dan berkata-kata dengan perkataan terbaik dihadapan Allah SWT nanti, Amin Ya Rabbal Alamin.

Melayukini.net - Inilah kelakuan yang dilakuka tanpa sedar, mungkin tidak., Sesunguhnya Allah SWT telah mengangkat darjat lelaki ini ke tempat yang lebih tinggi. Alhamdulillah. Oleh itu, janganlah kita lalai daripada selalu membaca al-Quran setiap hari.

P.S. I – Menakjubkan! Pernah tengok tak gambar langit dunia runtuh? Jom kita saksikan!
P.S. II – Servis perkahwinan di angkasa. Nak cuba tak? Jom kita baca!
P.S. III – Menakjubkan!!! Saintis temui tasik ais batu gergasi di Planet Marikh. Jom tengok!

Sumber: Laman Kongsi | Koleksi Luar Biasa Dan Pelik Melayukini.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Comments are closed.