Koleksi Pokok Yang Pelik (7 Gambar)

| February 9, 2012

Koleksi Pokok Yang Pelik (7 Gambar) | Seperti sebelum-sebelum ini kami ada memaparkan beberapa gambar mengenai jenis tumbuhan yang pelik. Sebagai contoh tumbuhan seperti ubi yang mana ia telah menyerupai seperti seorang manusia kecil (LINK). Atau pokok duit yang tumbuh meliar di Britain (LINK). Namun kali ini lain pula, terdapat beberapa batang pokok yang pelik didapati menyerupai tentang sesuatu benda di dunia ini. Seperti bentuk fizikal perempuan, fizikal raksasa dan lain-lain lagi. Mari kita lihat gambar pelik pokok-pokok yang berbentuk aneh ini. Jom!

Pokok-pokok ini bagaimanapun tidak membahayakan kepada masyarakat setempat yang ingin datang untuk melihatnya. Jom layan gambar pokok yang pelik ini.

Melayukini.net - Selalunya benda yang pelik amat jarang sekali kita temui lebih-lebih lagi seperti gambar di atas. Namun setiap benda yang berlaku terkandung seribu hikmah yang kita sendiri tidak tahu. Pokok pelik ini mempunyai keunikan yang tersendiri sehingga mampu membuatkan orang lain terpegun.

Sumber: Berita Bulan | Koleksi Luar Biasa Dan Pelik Informasi Malaysia Kini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian kata kunci paling popular:

  • benda pelik terkini
  • benda yang pelik
  • koleksi gambar pokok aneh
  • benda pelik
  • koleksi pokok yang pelik
  • koleksiperkarapelik
  • negara yang ada pokok pelik
  • pokok berbentuk manusia
  • pokok pokok aneh di dunia
  • koleksi gambar pelik

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. erin says:

    pic last uh jack n the beanstalk ke ape xDD

  2. RiezZ says:

    Gmbr #2 nmpk mcm edit je…
    Kna mirrored (tgk bahagian tengah)

  3. bean says:

    gambar last tu ada byk kat kedah

  4. faiz says:

    Yg no.2 tu nmpk beno penipu nye. .Siall pnye artikel. .

  5. so-sakkuna says:

    artikel pa cmni, gamba edit pun tak tau ka… tipu org bedosa tau.