Gempar! Bukti Makhluk Asing Guna Firefox?

| October 15, 2011
 

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Betul ke lambang Firefox tu sebenarnya idea dari makhluk asing? Daripada gambar pelik crop circle atau bulatan misteri di ladang gandung itu, jelas menunjukkan lambang Firefox. Adakah ianya benar? Jom kita tengok video dan gambar di bawah. P/S: Makhluk asing (jika ada) tu pun makhluk Allah. Segala isi antara bumi dan langit milik Allah, Pencipta Sekalian Alam.


A crop circle in the shape of the Firefox logo has appeared in a wheat field near Amity, Oregon. The 220 foot phenomenon, discovered on August 12, 2006 is clearly a representation of the open source Internet browser. Scientific explanations for the shamelessly promotional piece of cerealogy have been dismissed in favor of evidence of extraterrestrial contact attempts. Though communication means have traditionally been limited, our out-of-Earth neighbours’ message is a clear: aliens prefer Firefox.


Untuk ketahui lebih lanjut: One Piece Discoveries

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian kata kunci paling popular:

  • makhluk asing
 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

"Bacalah dengan menyebut nama Tuhanmu yang menciptakan." (Surah Al-‘Alaq 96: 1)

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. kirko84 says:

    HAHAHAHA.. admin pun percaya alien yg buat.!.. crop circle ni suma buatan manusia.. yg membuatnya pun ada tampil tunjuk cara2 mmbuat nak kasi hasil gempak.. rajin-rajin la google..

  2. Memang dah tau dah..saja nak wut entri gempak sket…entri pun pasal camna Firefox buat corp circle. Cuba baca betul2 :P