Gambar Perodua Myvi Custom Modified Warna Putih

| October 25, 2011
 

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pernah tengok kereta Myvi modified tak? Aku yakin semua orang pernah la. Nak buat camna, dah kereta Perodua Myvi merupakan kereta yang paling popular di Malaysia di mana sejak tahun 2000, sudah lebih dari 200k unit (atau lebih) telah terjual. Jadi Myvi amat banyak di jalanan sekarang ni. Apa yang membuatkan kereta Myvi korang berbeza dengan yang lain? Ya, jawapannya ialah Myvi modified. Tak perlu buat modified pelik-pelik pun, yang ringkas pun okay. Yang pasti, tak malu korang bawa kereta Myvi cantik korang. Kan? Gambar kereta Myvi custom modified warna putih ada di bawah. Aku suka rekabentuk belakangnya je. Yang lain-lain tu okay la. Kalau korang belum tengok lagi, satu lagi Myvi modified Pinky MyLove Ewww (LINK). P/S: Kereta terakhir kita ialah kereta mayat. Secanggih atau selawa mana kereta mayat kita tu, kalau tiada amalan berguna dibawa sebagai bekalan, tiada gunanya juga. Jadi, marilah kita semua beramal soleh dan mosleh. Semoga amalan kita diterima Allah dan pendamai hati kita hidup di dunia.





Kalau berminat, boleh hubungi: QQ Bodykit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian kata kunci paling popular:

  • myvi makeup
  • myvi make up
  • myvi cantik
  • make up myvi putih
  • gambar myvi modified
  • gambar myvi makeup
  • gambar myvi cantik
  • gambar kete myvi sudah di mekap
  • gambar kereta myvi warna putih
  • cara makeup myvi
 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Automotif

About the Author ()

"Bacalah dengan menyebut nama Tuhanmu yang menciptakan." (Surah Al-‘Alaq 96: 1)

Comments are closed.