Gambar Ular Kepala Tujuh

| June 27, 2011

Gambar Ular Kepala Tujuh | Pelik gak ni. Ular selalunya berkepala satu, kadang-kadang berkepala dua, jarang-jarang berkepala tiga. Tapi ular dalam gambar ni berkepala tujuh. Nak kata photoshop, macam low quality sangat gambar ni. Dari bentuk ular tersebut, aku yakin ular tersebut dari keluarga tedung. Eh ke ular selar. Macam sama je dua-dua ular tu huhu. Korang tengok je la gambar ular kepala tujuh kat bawah ni. Tapi jangan berlebih-lebihan sampai percaya yang pelik-pelik hingga boleh terjejas akidah sudah la ye. P/S: Tongkat Nabi Musa boleh bertukar menjadi ular, hanya dengan izin Allah SWT.

Ular Kepala Tujuh
Ular Kepala Tujuh

Gambar ular berkepala tujuh beredar di dalam Facebook baru-baru ini. Gambar ini dikatakan diambil sebelum Hari Raya Korban hari tu. Diambil oleh seorang pelombong di Maran. Dikatakan juga saksi sempat mengambil gambar sebelum bertempiaran lari. Gaya-gayanya penampakan yang aneh seperti ini biasanya gangguan makhluk halus/jin/iblis. Tengok lokasi gambar ini diambil, alur air. Tempat lembab dan berair sentiasa menjadi tumpuan ‘makhluk lain’ melepak.

Sumber: Gambar Hantu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian kata kunci paling popular:

  • ular kepala 7 di gumitir
  • ular tedung selar
  • foto ular berkepala 7 di gunung gumitir
  • jin ular
  • tongkat nikmat dunia

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Category: Luar Biasa dan Pelik

About the Author ()

"Bacalah dengan menyebut nama Tuhanmu yang menciptakan." (Surah Al-‘Alaq 96: 1)

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. so-sakkuna says:

    tipu laaaa… bnyk sgt dh aku tgk, tp kat ginis wol rekod takda pun… main edit pastu buat kecoh apa barang….

  2. edi says:

    Mmg la kuasa Allah blh mnjadikan apa shj…Tp yg ini rasanya angkara Hantu ediittt!
    Bdn ular besar gila…kepala ular tu wlpon 7 sumanya kecik2 belaka…mcm mna la ular tu nk mkn??? tikus tgk pun gelak je! Ular tu mkn semut bley la ngn muka kecik mcm tu haha!

    Btw klu penampakkan mhkluk halus mngkin la…Tp ‘dia’ pun akan wujudkan diri dia bg elok skit…baru org tkut..haa…

    ini tiap2 satu kecik..org pn xprcya