Gambar X-Ray Pensel Kemaluan Mangsa Rogol

| April 22, 2010

Astagfirullahalazim. Aku beristighfar banyak-banyak setelah membaca berita rogol ini. Negara telah digemparkan oleh berita tentang penemuan sebatang pensel dalam kemaluan seorang remaja yang menjadi mangsa rogol rakan sekelasnya. Tergamak memperlakukan seorang remaja yang meningkat dewasa seperti itu. Adakah pembuat perkara luar tabie ini merupakan seekor binatang? Atau lebih teruk lagi? Aku terasa semua warga Malaysia tidak kira apa-apa kaum pun, wajib melaknat pembuat dosa yang lebih teruk dari seekor anjing. Bayangkan jika perkara serupa terjadi kepada kaum keluarga kita yang terdekat? Bodoh dan gila! Lebih teruk lagi kejadian ini terjadi di dalam kawasan sekolah. Salah siapa kah benda ni boleh terjadi. Nauzubillah.


Sekadar Gambar Hiasan

KUALA LUMPUR: Seorang pelajar perempuan Tingkatan Dua sebuah sekolah di Rawang yang dirogol rakan sekelasnya dalam bilik darjah, minggu lalu, bukan saja disahkan sudah mengandung sebulan, malah sebatang pensel sepanjang empat sentimeter turut ditemui dalam kemaluannya. Timbalan Ketua Polis Daerah Gombak, Superintendan Rosly Hassan, berkata berdasarkan hasil laporan pemeriksaan hospital yang diterima semalam, polis percaya mangsa sudah lama dijadikan bahan pemuas nafsu beberapa pelajar serta didera sewaktu diperkosa.

“Kes ini disiasat secara menyeluruh kerana mangsa yang tinggal di sebuah rumah kebajikan di Rawang, bukan saja dirogol ketika waktu persekolahan, malah didera,” katanya kepada pemberita di sini. Dalam kejadian kira-kira jam 3.35 petang, 13 April lalu, pelajar itu yang bersendirian dalam kelas, dikatakan dirogol seorang rakan sekelasnya manakala beberapa lagi pelajar lelaki mengepung mangsa bagi mengelak insiden itu disedari pelajar lain termasuk guru.

Mangsa hanya memberitahu mengenai kejadian itu kepada seorang kakitangan di rumah kebajikan berkenaan, Ahad lalu sebelum membuat laporan di Balai Polis Rawang pada hari sama. Rosly berkata, sebaik menerima laporan itu, mangsa dibawa ke Hospital Selayang untuk pemeriksaan, manakala suspek ditahan di sekolahnya pada keesokannya.

“Siasatan awal mendapati mangsa sudah banyak kali dirogol suspek sejak beberapa bulan lalu. Kita percaya mangsa turut diperkosa lebih daripada seorang pelajar. Namun, mangsa takut untuk membuat laporan kerana dipercayai diugut suspek yang akan bertindak lebih teruk sekiranya perkara itu didedahkan,” katanya.

Beliau berkata, polis akan mengambil keterangan beberapa pelajar yang dipercayai bersubahat dalam kejadian itu. Katanya, mangsa yang ditempatkan di hospital, kini mengalami trauma teruk dan hanya berdiam diri

Sumber: Berita Harian Online

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian kata kunci paling popular:

  • gambar ngeri mangsa rogol
  • gambar mangsa rogol
  • gambar kemaluan mangsa rogol
  • mangsa rogol
  • kisah pemeriksaan kemaluan
  • gmbr rogol xx
  • gambar permereksaan alat sulit pelajar sekolah di rogol
  • gambar gadis melayu di perkosa
  • gambar mangse kene rogol
  • gambar galeri rogol

Tags: , , , , , , , , , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

"Bacalah dengan menyebut nama Tuhanmu yang menciptakan." (Surah Al-‘Alaq 96: 1)

Comments are closed.